Portofoliu

Portofoliu

Theta

Theta (Intermedio General Group SA) a fost înființată în 2008 și a avut o creștere accelerată în ultimii ani, ajungând în Top 3 jucători pe piața de servicii de fit-out și mobilier la comandă din România. Theta deține propria fabrică de mobilier la comandă în Blejoi (județul Prahova).

DigiRay

DigiRay (Clinica Dentară SA) este unul din liderii în domeniul imagisticii dentare din România. Fondată în 2008 de către Cristian și Anca Pop, DigiRay a avut o dezvoltare accentuată în ultimii ani, devenind cel mai mare jucător din perspectiva numărului de cabinete de imagistică dentară din România.

Compania Theta este implicata in toate etapele legate de pregatirea biroului, incepand de la fabricarea mobilei, pana la instalarea de plafoane, podele, mobilier si partitii ale unei cladiri, precum si cablarea electricapentru comunicatii si pentru asigurarea conectivitatii la internet.

Theta opereaza ca un furnizor integrat de ”solutii la cheie” pentru clientii sai prin furnizarea de servicii de design, management de proiect, servicii de amenajare, finisaje interiorare, productie de mobilier ”custom-made”,import de mobilier standard de la producatori internationali de renume etc. Portofoliul de clienti al Theta este diversificat incluzandpeste 1.500 clienti printre care mari companii internationale precum: UiPath, GSK, Pernod Ricard, BAT, Deloitte, Beiersdorf, NTT, Tetra Pak, Samsung, Coca Cola HBC, TNT, Colliers , Vastint (Ikea), Lidl, Cameron, KMG Rompetrol, Gazprom, ING, Carrefour, Heineken, Skanska, IBM, Schlumberger, Daimler, Audi, Raiffeisen Bank, Astra Zeneca, etc.

Sector: Servicii integrate de amenajari interioare si mobilier la comanda

Localitate: Blejoi, Romania

Data: Iunie 2020

Managing Director: Florin Gheorghe

Black Sea contact: Cornel Fumea

Website: www.theta.com.ro

La momentul investitiei Black Sea Fund in Decembrie 2020, Digiray opera 11 cabinete de imagistica in 7 orase. Impreuna cu cei peste 3,000 de medici dentisti parteneri, Digiray a deservit de la infiintarea sa peste 600,000 de pacienti.

Digiray functioneaza ca un „One Stop Shop” in imagistica si tehnica dentara digitala, fiind un real partener pentru medicii dentisti, punand la dispozitia acestora radiografii, prelucrari precise ale imaginilor, analize digitale, scanari intra-orale, ghiduri chirurgicale, alinieri ortodontice si lucrari protetice. In plus, DigiRay este unica retea de clinici de radiologie care furnizeaza ghiduri chirurgicale printate 3D pentru toate sistemele de implanturi din Romania.

Echipa dedicata, multidisciplinara, integrarea cu laboratorul de tehnica dentara, controlul centralizat al calitatii investigatiilor, precum si aplicatia digitala dedicata salveaza timp si resurse pentru medicii dentisti care aleg sa colaboreze cu DigiRay.

Sector: Servicii de imagistica dentara

Localitate: Cluj, Romania

Data: Decembrie 2020

Managing Director: Cristian Pop

Black Sea contact: Matei Paun

Website: www.digiray.ro